It 's monkey time...

hallo iedereen,

het is terug aan een kleine maand geleden dat ik nog iets geschreven heb. Ik zit nog altijd in dezelfde stad als mijn vorig bericht. Ik heb redelijk snel werk gevonden want toen ik naar mijn eerste hostel ging om te vragen, kreeg ik diezelfde avond al reeds telefoon van de baas om me de volgende dag te gaan presenteren. het was ook heel toevalli dat de eigenaar een Belg is. Toen ik de volgende dag ging, zei ze dat het in orde was. ze runnen ook een B&B en eigenlijk zou het de bedoeling zijn om dqqr een beetje te helpen. Tegen het eind van de week zou ik mogen intrekken in hun huisje. ik was vooral benieuwd hioe deze ervaring zou lopen.

Zaterdagmorgen verhuisde ik naar het huis van Luc en zijn vrouw. Ik kwam toe en dacht dat ik al onmiddellijk zou mogen beginnen maar nee,…ze zeiden: doet zoals je thuis bent…en hou het rustig. Ik heb dan eventjes geskypt met mijn ouders. S middags zijn we dan samen naar een gauchoshow geweest waar de paarden koeien moesten doen stoppen. Mannen droegen traditionele kleren. Het was leuk: de hans was mee en Marie ook. De hans was echt ne zalige kerel van België ook. S avonds ben ik vroeg gaan slapen want ik was doodop.

S morgens vroeg ben ik opgestaan om met Virginia te helpen met het ontbijt voor de gasten. Daarna zijn we met de honden gaan wandelen in het park. Echt zalig hoe mensen hier sporten. Iedere zondagmorgen heb je telkens gratis sport in het park. Ik denk van volgende week eens te proberen.

Hier in Argentinië heb je verschillende sociale gebeurtenissen die mensen samen brengen zoals bv je kan een heel leuke namiddag beleven alleen in het park met enkele vrienden en met het drinken van mate…overal in de parken kan je BBQ en terugvinden zodat mensen samen kunnen eten, gratis sport de zondag…ik persoonlijk vind dit zalig aan Argentinië.

Vandaag ging Luc naar zijn chaletje dat hij aan het bouwen is om een of andere pomp mee te brengen. Anna en Hans waren ook mee. Het was zalig. Toen zijn we eerst gaan eten (de mannen hebben eerst worsten gegeten als voorgerecht om daarna nog een fameuze steak te eten) amai jong, leute dat we gehad hebben. Daarna zijn we doorgereden naar een vriend van de Luc die midden in de bergen woont. Je moet eerst een kleine 15min op een aardeweg rijden, privé weg, om tot zijn huis te komen. Hij  woonde daar met zijn vrouw en zijn vele kinderen en honden. Maar zo rustgevend dat het daar was. Ze hadden maar een klein zonnepaneeltje voor de elektriciteit. In de winter kon het daar min 20graden zijn. De tour met de paarden begon ginds die het hostel regelde. Het was echt wel de moeite om eens tot daar te gaan. Ik vond het in ieder geval een geslaagde avond. S avonds ben ik dan maar vroeg gaan slapen want terug was ik doodmoe. Ik denk dat het van de warmte komt. Het is hier overdreven warm zodat ik me moeilijk kan aanpassen denk ik. Iedereen doet over de middag een siesta maar wij zijn dit niet gewoon waardoor ik persoonlijk weinig een siesta hou.

Na een lange uitrust s morgens kon de zalige maandag beginnen met een jogging in het park. Eindelijk kon ik na 5 maanden de loopschoenen terug aandoen met dank aan Luc. Dit was echt zalig…in de schaduw, met heel veel mensen…zalig!!!ik heb er echt van genoten en eigenlijk geschrokken van mijn conditie want ik kon direct beginnen aan les 24 van de 27 met evy gryaert. Daarna het zwembad induiken en douchen. Een dag kan niet heerlijker beginnen dan dit. S middag ben ik naar het hostel geweest om met Anna te praten. We hebben samen gekookt waardoor ik eigenlijk teveel gegeten had en echt slecht was eigenlijk!!s avonds ben ik vroeg in mijn bed gekropen met de bedoeling erna nog naar het hostel te om weg te gaan maar helaas heb ik de hele nacht geslapen.

Vandaag is het de dag van de liefde, wil er iemand mijn valentijntje zijn?:-). Ik zal deze dag eenzaam en alleen meemaken maar ik had een virtuele Valentijn date met nicolas van aan de andere kant van de wereld. We hebben zo n goeie twee uren geskypt en heb er enorm van genoten. We hebben echt wel een goed gesprek had over onze reizen, ervaringen en toekomstplannen. Daarna moest ik s avonds werken in de bar. Heb kennisgemaakt met Billie en Luc en Virginia hebben me vergezeld op mn eerste werkdag. Het was rond 2u toen we de duren dicht deden.

 S avonds was het terug zover: de bar ophouden en s avonds kwamen er drie Belgen toe. Drie jongens die de Aconagua hebben opgeklommen in 15dagen maar die jammer genoeg door een serieuze sneew storm de top niet hebben bereikt. Nu, ze waren vooral uitgelaten toen ze hier aankwamen. Wat had je verwacht: 15dagen in de bergen, zonder vrouwen en zonder alcohol…het feestje kon beginnen. Op het einde begonnen ze al hun kleren uit te trekken en in hun bloten te zwemmen…mannekes, leute dat ik gehad had. Niet normaal. Ik lag nog te lachen in mijn bed toen ik ging slapen. J dat beloofd voor de komende dagen. Ik heb van hen ook Belgische chocolade gekregen…jammie…

Toen ik thuiskwam zag ik dat ik deze vergeten had.:-(

 Toen ik s morgens opstond zag ik dat ik de chocolade laten liggen had. Ik ben dan vlug naar het hostel geweest om deze te halen. S middags moest ik Diega van school halen en met haar spelen de hele middag. Met mijn 5u slapen was ik echt kapot en s avonds was het terug van dat. Toen de Belgische mannen aankwamen in de bar kon het feest terug beginnen. Het was vanavond BBQ dus veel mensen kwamen ons vergezellen. Het feest kon niet meer stuk toen iedereen terug ging slapen. De belgen gingen kost wat het kosten den bar terug afsluiten; dat hebben we ook gedaan met ons drieetjes: Di Di, Breght en mezelf. Zo zat gelijk een ei, springen in het zwembad, mega veel cuba libres, goeie muziek, emotionele momenten…het kon allemaal die avond. Die mannen moesten s anderdaags naar de hotsprings…het was rond 8u s morgens toen ik de bar sloot. De mannen hebben dan eerst ontbeten om daarna te gaan slapen voor 2uren.

Ik had s morgens gelijk energie over en ben toen nog gaan lopen. Het was lastig maar kwas blij dat ik het gedaan had. Daarna een douche genomen en gaan slapen. Het was toen al rond 10u s morgens.

Na een hele dag te slapen was ik terug klaar om te werken. Toen ik aankwam in het hostel om de bar te openen zag ik de mannen van België en wisten ze me te vertellen dat ze er niet geraakt waren. De bus zat vol. jajaja zal wel…nu ze waren kapot waardoor het feitelijk een rustige avond was. Toch was het terug rond 4u toen ik in mijn bed lag. Morgen vertrekken ze richting Chili maar komen binnen enkele dagen terug voor hun laatste avond. Ondertussen was er een ander Belgisch meisje toegekomen nl liesbeth. Die avond hebben we gekletst gelijk echte meisjes. Voor mij was het toch al een tijdje geleden aangezien het al een tijdje geleden was dat ik Belgen heb tegengekomen. Die avond hebben we plannen gemaakt om volgende week naar het nationaal park te gaan van de Aconcagua en de dag erna naar het spa resort om te relaxen. Kziet het al helemaal zitten.

De zondag kan ik eigenlijk telkens omschrijven als een normale zondag gelijk in België nl rusten van de afgelopen dagen. Die zondag moest ik de bar open doen en s avonds was er terug een serieus feestje aan de gang. Luc, de eigenaar, was present alsook Liesbeth en ne gast van Engeland. Uiteindelijk is het terug allemaal fout afgelopen en waren we allemaal proper. De ene had wat meer verstand dan de andere maar enfin…het was terug plezant maar den Barry was super ambetant wanneer hij dronken was. Hij was getrouwd met iemand van Brazilië en probeerde die avond mij drie keren te kussen (natuurlijk afgewijst) en Liesbeth 2 keren. Nu ja, uiteindelijk heb ik den boel rond 5u afgesloten want ik kon niet meer (na een zware week vol alcohol en weinig slaap). Daarna heb ik vree goed geslapen.:-)

Vandaag is het mijn laatste werkavond voor ik twee dagen verlof heb. Joepi, morgen vertrekken we naar het park en dan de dag erna naar het spa resort. In de bar was het redelijk kalm waardoor ik eigenlijk vroeg wouw afsluiten omdat ik morgen rond 5.30u moest opstaan om de bus te nemen naar het park. Nu, rond 12.30u lag ik in dromenland. Gelukkig want in 5u moest ik terug opstaan. Anders, heb ik die dag niet veel uitgespookt behalve wat gekookt om morgen mee te nemen (pasta en aangebrande wortels) en ben ik ook boodschappen gaan doen voor morgen. Ik zie het volledig zitten en we zijn gree voor te vertrekken.

S morgens vroeg moesten we onze bus halen om 4u te rijden. Rond 7u vertrok de bus richting Puente del Inca om daar rond 11u toe te komen. Ik denk dat dit de eerste keer was dat ik zo diep heb geslapen op een bus. Ik kwam wakker een eerste keer en kwist gelijk precies met teerste moment niet waar ik was. Daarna moesten we nog 2u rijden en toen ben ik terug heel gemakkelijk in slaap gevallen. Ik was blijkbaar vree moe en moest eigenlijk nog beginnen aan de wandeling. Luc had gezegd dat tot het eerste basiskamp een kleine 3u wandelen was. Toen we ginder toekwamen moesten we eerst inchecken. Amai wat een miserie. We hadden onze paspoorts nodig en vaneigens had ik dat niet mee. Zelfs geen kopie. Kad er nog aan gepeist maar ja…s morgens vroeg vergeten mee te nemen. In het begin deden ze moeilijk maar uiteindelijk mocht ik toch door. We kregen ook een vuilniszak en moesten al onze vuiligheid terug meenemen naar beneden. Lees dan ook echt wel alles é J. In het begin hadden we het nog wat lastig omdat we op een redelijk hoogte zaten en te snel wandelden. Daarna ging het iets vlotter. Na een kleine 4u (met lunch ertussen), kwamen we uiteindelijk aan aan het eerste basiskamp van de Aconcagua. Onderweg hebben we veel mensen gezien die met pak en zak naar boven gingen om den top te beklimmen. Ik heb echt respect voor die mensen want tis godverdomme heel hoog J. Nog geen 5min op dat basiskamp konden we al getuigen van hoe het leven ginds is. Drie mannen stapten op ons af en beginnen met ons te praten en te zeggen dat er vanavond een groot feestje is op het kamp en dat we snelle meiskes waren…blabla…maar ja, wat wil je: tzijn bijna allemaal mannen die op dat kamp zitten of te wel koppels. Plaats nek é mannen 15d op ne berg zonder vrouw, zonder iets…ge kunt het al raden é. Nu ja, tot zover mijn bewondering voor iedereen die de tweede hoogste berg, na de Mount Everest, heeft beklommen.

Het dalen ging vlotter dan het stijgen wat natuurlijk normaal is. Het laatste stuk kon je ook met de auto doen. Toen we aan het wandelen waren stopte er een auto en vroeg of alles ok was. We vroegen of we mee mochten richting check out punt. Die gasten gingen ook richting mendoza dus hebben we een volledige lift richting home gekregen. Dit was wel fijn anders ging het rond 1u s nachts zijn mochten we toekomen. Het waren neven en nichten die samen op uitstap waren. Uiteindelijk hebben ze ons beetje buiten het centrum afgezet en hebben zelfs onze taxi betaald. Super lieve mensen! dit soort dingen maakt je reis vin ik persoonlijk. Mensen zijn hier super vriendelijk en helpen je indien nodig. Daarna ben ik toch vlug naar huis gegaan omdat we de volgende dag terug vroeg op moesten staan voor te relaxen.

Ik kon terugkijken op een lange maar zeer geslaagde dag! We waren moe maar voldaan en zagen vooral rood van de zon.

De volgende morgen werden we opgepikt rond 9u om dan toe te komen in een spa resort. Heerlijk, fruit, water…middagmaal inclusief en a volonté. Het waren hot springs en het was precies gelljk een sauna wanneer je uit het water kwam. Het was niet te warm maar ook niet te koud buiten zodat het doenbaar was om in warm water te kruipen. Het eten was ook heel lekker en we hebben echt gerelaxt en genoten van het fantastisch uitzicht en weer! Zeker een aanrader om eens te doen.twaren voornamelijk koppels die dat deden en vrouwen natuurlijk. Heerlijk om dit te kunnen doen met een vriendin. Op die manier hebben we veel gebabbeld over meisjes stuff! Morgen vertrekt Liesbeth dus moesten we er nog even van profiteren om elkaar beter te leren kennen. S avonds was er in mendoza een hevige regenbui waardoor heel wat straten blank stonden. Normaal gingen we het stad nog intrekken maar door de regen was er niemand meer aanwezig en zijn we dan maar vroeg gaan slapen (nadat we de fotos hadden overgezet). Salu Liesbeth, het was heerlijk om u te leren kennen maar dit is geen vaarwel maar een tot ziens in bruggen é!!!

Het is vandaag de start van het feest in mendoza. De straat van het hostel is volledig afgesloten en alle bodega’s van mendoza zullen er staan met een standje om wijn te proeven. ik zie het volledig zitten en vanavond moet ik ook werken. Het was heel kalm in de bar van het hostel. Daarom heb ik een hele tijd met Sol, meisje die werkt aan de receptie en Emir (die haar shift vervangt) buiten op het voetpad gezeten en wat bier gedronken. leuk om zo te kijken naar de mensen J. Uiteindelijk heb ik de bar rond 1éu-1u gesloten. Toen ik thuis kwam was er een feestje aan de gang met Luc en Juan (collega). Ze hadden al drie flessen wijn op en toen ik zei dat ik ging slapen zei de luc: niets van, feesten ga je J. Uiteindelijk vond ik het heel plezant en niet zo erg om nog een glaasje mee te drinken. we hebben gedanst en gefeest in zijn huis…amai…leute dat we gehad hebben. Toen zei luxc dat het in orde was om mee te gaan morgen op wijntour met de Belgische jongens. Het was hun laatste avond en dag dus dat beloofd terug een zatte boel te worden.

We vertrokken met 7 mensen van het hostel op wijntour. De jongens waren in vorm en het begon al toen we aankwamen bij mister hugo. We kregen daar elk een glas chateau migraine voorgeschoteld als voorproefje voor de rest van de dag. S morgens kon ik niet zoveel eten want mijn maag kon echt niet meer mee (na gisteren). Dus ja…kwas al een beetje zat na dat ene glaasje. Gelukkig vertrokken we snel om te fietsen…eindelijk beetje wind want het was verschrikkelijk warm. Daarna zijn we naar het museum geweest waar ik de vorige keer ook ben naar toe gegaan. Daar hadden we een uniek moment want ze waren er net met een hele vrachtwagen vol druiven. De sfeer zat er al volledig in. Toen heb op een gegeven moment Trent gezien. Dit was de jongen waarmee ik ook kerstavond mee heb gevierd in La Paz. Was echt heel toevallig dat hij daar ook was. Wanneer je reist is de wereld toch heel klein (nogmaals bewezen). Na het museumbezoek zijn we doorgereden naar een bodega waar je Absent kunt proeven. Dit is een drankje met 90% alcohol. Eerst met je suiker op een lepel doen en daarna alcohol erover en dan in vuur steken tot de suiker brandt en daarna moet je het blussen en opdrinken. Een heel sterk drankje en we hadden een klein flesje gekocht. De rest gingen we houden voor vanavond op het feestje. Daarna zijn we naar een plaats gegaan waar je artisanaal bier kon drinken. daar hebben we ook gegeten en het was keilekker. Het bier dronk ik niet zo graag met het eten was heel lekker. Daar begon de eerste dans ook al namelijk de polonaise. Er was een Amerikaanse mee die al heel zat was en jajajaj…Didi (één van de Belgische jongens) zou er dan toch s avonds mee vrijen vreesden we. Het ergste van al was dat het meisje 23 jaar was en dat het bloemkolen had onder haar oksels…hahahahah we hebben hem er wel vree mee uitgelachen amai…niet normaal. Na het bier moesten we terug de fiets opkruipen voor een tijdje. Het ging niet meer zo vlot als in het begin…amai…daarna zijn we naar een andere wijnbodega geweest en hebben we ginds een zeer goeie fles gekocht. We hebben die dan te midden de wijngaard opgedronken. Dit zijn zo van die zalige momenten in het leven: zon, goed gezelschap en heel lekkere wijn. Daarna zijn we naar onze laatste stop geweest voor het proeven van witte en rose wijn. Het ging er bij mij niet meer zo vlot in. Ik kon niet meer maar heb niet geplooid, ik ging door…daarna zijn we teruggefiets naar Mister hugo. Wanneer we onderweg de flikken tegenkwamen zagen we dat Luc gearresteerd werd…huh wat gebeurd er ginds?????uiteindelijk na een tijdje zagen we hem en vertelde hij dat hij zijn vinger had opgestoken omdat hij dacht dat het zijn vriend was…niet dus J uiteindelijk werd hij gered door een andere vriend politie die hij kende. Mannekes toch…wat een dag. Bij mister hugo kon het watergevecht dan ook al beginnen. Met emmers, flesjes en tuinslang…man man man…daarna kwam Juan ons oppikken want Luc was heel dronken. Twas dikke leute in de auto van luc. Toen we aankwamen in mendoza werd de bar onmiddellijk geopend door mezelf en konden we het feestje verder zetten. Didi ging volledig wild op het 23 jarig Amerikaans meisje met bloemkolen. De andere jongens waren heel kalm maar bleven drinken. uiteindelijk ben ik doorgegaan met Karel alleen en uiteindelijk ben ik in het hostel blijven slapen. Ik kon echt niet meer naar huis gaan en zeker na 2 shots van Absent kon ik niet meer. Wat een dag!!!!!

Vandaag gingen de jongens terug naar België. Ik denk dat we allemaal zijn opgestaan met een enorme kater. Ik was echt mottig. Uiteindelijk ben ik in het hostel gebleven tot de jongens moesten gaan. Luc heeft ze gebracht naar de luchthaven en ik mocht mee…joepie. Jah, toen ze weg waren begon ik ze toch al te missen. Uiteindelijk hebben we vree veel leute gehad en echt toffe momenten beleefd. Kijk al uit om in België nog ké samen op de lappen te gaan. S avonds moest ik babysitten op Diega. Ik was heel moe en uiteindelijk zijn we alletwee vroeg in ons bed gekropen nadat we de hele avond gespeeld hadden. Ik was blij om eventjes niet in de bar te moeten staan.

Zondag ging ik normaal skypen met de ehsal meisjes maar jammer genoeg kwam er iets tussen: ik moest mee naar de hut van Luc in de bergen. Ik vond het heel jammer want ik keek er echt naar uit om hen eens te horen en te zien. Daar zijn we gaan eten in de Jerome en ben ik dan s avonds laat teruggekeerd met de bus richting Mendoza. Toen heb ik nog eventjes naar het hostel gegaan om eentje te gaan drinken. uiteindelijk ben ik daar blijven plakken en hebben we een asado gedaan (bbq). Het was heel plezant maar op het gemak want ik moest de volgende dag er vroeg uit voor de B&B.

Rond 8u opgestaan om het ontbijt klaar te maken en daarna ben ik gaan lopen. Het deed deugd om alles er eens van te lopen en het was nog lekker fris om te joggen. Daarna heb ik een douch genomen en nog eventjes gaan slapen want ik was nog moe. In de namiddag is het meestal heel warm om buiten te komen. Tegen de avond is het ok en dan moet ik gaan werken. Er was een groepje Fransen aanwezig en het werd een hevig feestje. Tot rond 5u hebben we gefeest en gedronken. ik was echt doodmoe en uiteindelijk deed het deugd om de ogen te sluiten.

De volgende drie dagen waren gelijkaardig. Lang opblijven omdat ik moet werken in de bar om daarna bijna de hele dag te slapen. Een beetje routine doet toch deugd na een kleine 5 maanden reizen. Werken in een bar is zeker niet te onderschatten maar is wel plezant. Op die manier leer je heel veel nieuwe mensen kennen. De ene is al meer aangenamer dan de andere maar over het algemeen is het leuk om hier te werken. En zoals jullie me kennen ben ik er graag telkens bij. Ik had wel een grappig iets voorgehad. Ik heb nu de sleutel van de garage van het huis en toen ik op een bepaalde avond naar huis ging had Luc zijn auto voor de garage geparkeerd. Bijgevolg: ik kon niet binnen. Na een half uur poging om iedereen wakker te maken heb ik dan maar teruggewandeld naar het hostel om daar enkele uren te slapen. Achteraf heel grappig, op het moment zelf: niet zo!!!

Vandaag ging ik met Karin ( het nederlands meisje die ook in het hostel werkt) taart bakken. We zagen het volledig zitten en hebben een Apple crumble gemaakt. S avonds hebben we er al van gegeten maar smaakte heel droog. In de bar was het heel kalm want in de stad was er de Vendimia parade. Ieder deel van de provincie had een eigen vrachtwagen met hun meisjes erop. Één ervan vertegenwoordigd hun ‘stad’. Morgen is er dan een verkiezing van de ‘koningin van Mendoza’. Ik denk dat het een heel opgeblazen evenement is met alle show eraan. S avonds passeerde de parade ook langs het hostel dus dat was leuk meegenomen. Het was leuk om dit eens te zien.

Vandaag is het mijn vrije dag. Ik had afgesproken met Karin om de rest van de taart op te eten met ijs. Toen ik opstond ben ik gaan lopen in het park en de stoet begon terug opnieuw (daardoor wakker geworden). Deze begon in het park waardoor ik het begin toch gezien heb. Toen ik terugkwam, bleef ik thuis omdat Virginia Diega ging zoeken in de stad. In principe vond ik het niet erg. Daarna ben ik naar het hostel gegaan om de taart op te eten. Daarna ben ik daar blijven plakken met Karin tot rond 20u. toen heb ik besloten nog eventjes te gaan slapen want ik was echt moe. Toen ik wakker werd heb ik met Luc en Virginia een glaasje (of meerdere) wijn gedronken. uiteindelijk kwamen de mensen van de B&B ook thuis en hebben we samen een glaasje gedronken. het was echt plezant. Daarna ben ik met Luc nog even naar de bar van het hostel gegaan voor een feestje.  Uiteindelijk was het vier u in de morgen toen we thuis kwamen.:-) het was een heel leuke avond!!!!ik heb hier echt een heel leuke tijd en zal het jammer vinden om hier te vertrekken. Misschien kom ik wel nog eens terug want ik zou heel graag enkele dagen willen snowboarden wanneer het seizoen is. We zien wel wat de toekomst brengt.


Zondag betekent ook hier rustdag. Het was heel warm vandaag en had er gelijk last van. Vandaar dat ik eigenlijk heel veel heb geslapen. S avonds zou er een BBQ zijn in het hostel maar toen ik ginder aankwam was deze geannuleerd. Dit omwille van het feit dat er geen mensen ingeschreven waren. Dan hebben we met enkele een serieuze grote sandwich besteld, echt niet normaal. Maar wel ongelofelijk lekker amai!!!ik was echt niet invorm s avonds om een feestje te bouwen. Dan ben ik maar vroeg gaan slapen want was doodmoe en voelde me niet zo lekker.


Vanaf vandaag zou ik een weekje de B&B runnen alsook beetje helpen in het hostel waar nodig. Luc en Virginia gaan er een weekje tussenuit en groot gelijk hebben ze. Vandaag zouden er vier mensen toekomen in de B&B. Toen ik aankwam in het hostel zaten we met een personeelstekort aan de receptie. Dus ik en Karin hebben dan een handje toegestoken om te helpen. S avonds zouden we ook samen de bar opdoen. Man wat heb ik het druk!!!maar op die manier leer ik heel veel bij en dit kan misschien wel handig zijn voor in de toekomst wanneer ik mijn eigen hostel heb ;-)

Juan ging vanavond bier kopen voor in het hostel. Toen ze aankwamen heb ik een handje geholpen want het was een echte chaos in het hostel. Volboekt en steeds mensen moeten weigeren dat er geen plaats is, is niet zo leuk. Toen ik hielp met de bakken bier naar de bar te brengen gebeurde er een klein accidentje. De bakken waren heel oud en toen ik een bak in de bar wouw brengen viel er een fles bier op de grond. Gelukkig was het niet op mijn voet, want ik had mijn sandalen aan. Wel heb ik overal kleine snijwondjes. Niet zo erg, maar het was echt mijn dag niet!!!amai!!!!

Zo zie je dat ik hier echt super druk bezig ben...maar ik doe het heel graag!!!!!dit vraagt naar meer, absoluut!!!volgende week vertrek ik richting Chili Santiago om dan op 19maart mijn vlucht te nemen naar het magisch eiland waar ik een weekje zal genieten!!!

het gaat je goed!!!

dikke zoen en knuffel

Melanie

Reacties 2

mia van welden 08-03-2012 20:12

jaja , melanie
als jij terug komt zal je van alles een teugje goed kunnen .
veel leute gehad zunne met je meisje bloemkolen en drank , nie normaal .
nog heel veel plezier wens ik je toe en tot de volgende ! ;-))

peggy 24-03-2012 21:29

Hey Mel,

Al ik 1 ding onthou van deze tekst... is het FEESTEN FEESTEN FEESTEN!
Je hebt het zo te zien naar je zin ! Geniet er maar van met volle teugen, ben al benieuwd naar je verhalen !
Groetjes Peg en Co

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer